Skip to main content

Gruppträning Nyköping

Gruppträning

Vår ambition är hög. Vi vill ge dig den bästa gruppträningen i Nyköping. Våra instruktörer brinner för att ge dig en inspirerande träningsupplevelse.

Inspirerande och effektiv

När vi väljer nya gruppträningsformer är vi kräsna, vi väljer de som ska ge dig den effektivaste träningen. Att det dessutom ska vara säker träning och roligt är för oss självklart.

  • Brett utbud av klasser
  • Både klasser för dig som är ny och erfaren
  • Välutbildade och erfarna instruktörer

Instruktörsledda klasser

Crosstraining

En fartfylld och varierande cirkelträningsklass med fokus på de viktiga coremusklerna. Styrka varvat med kondition i ett effektivt tempo.

Boka pass

Cardio

Välkommen på ett svettigt och roligt pass där vi använder oss av konditionsmaskinerna i sal 2 varvat med fria konditionsövningar.

Cykel

Cykelträning i grupp där du tränar din kondition utifrån din egen förmåga. Klassen är pulsbaserad och du kan följa din egen puls och prestation.

Boka pass

Cirkelträning senior

Funktionell träning med senioranpassade rörelser. Styrka, kondition, balans, stabilitet, koordination och reaktionsförmåga utifrån dina förutsättningar.

Boka pass

Puls och styrka

Ett enkelt och lustfyllt pass där du tränar kondition, styrka, balans och rörlighet. Vi använder oss av kroppsvikt, gummiband, vikter och steplådor.

Boka pass

Soma Move

Soma Move är en holistisk rörelselära som är atletisk och samtidigt mjuk. Du arbetar med kroppen som ditt motstånd och med underlaget som ditt redskap. Hela passet är ett oavbrutet flöde av rörelsemönster som omfattar alla träningsbara aspekter så som styrka, rörlighet, balans, spänst och kondition.

Boka pass

Teambeats

Pulsbaserat konditionspass där du tränar din funktionella styrka och kondition. Du kan välja att använda pulsmätare under klassen.

Boka pass

Teambeats senior

Stationsbaserat träningspass där vi använder oss av konditionsutrustning så som airbikes, skillmill-löpband, roddmaskiner samt fria styrkeövningar.

Thursday Challenge

Markering

Tuesday Challenge

Markering

Utomhusträning

Markering

Les Mills Bodycombat

BODYCOMBAT™ är en intervallklass. Med tekniker från karate, taekwondo, capoeira, boxning och muay thai utmanar du en fantasimotståndare. En klass med mycket kraft och energi!

Boka pass

Les Mills Bodybalance

BODYBALANCE™ är en yogainspirerad klass med inriktning på både kropp och själ. Tränar balans, hållning, rörlighet, styrka och avspänning. Regelbunden träning av Body­balance ger dig en ökad känsla av koncentration och närvaro samt en förbättrad koordination och balans. Bodybalance kan lära dig spänna av och kontrollera stressen. Träningen sker till lugn och harmonisk musik.

Boka pass

Les Mills Bodypump

Styrketräning i grupp till musik. Speciella reglerbara skivstänger, motiverande musik och effektiva övningar ger dig uthållighetsstyrka – enkelt och roligt!

 

BODYPUMP™ är DEN ORIGINALA BARBELL CLASS™, det perfekta träningspasset för alla som vill bli smal, tonad och vältränad – snabbt.

Genom att använda lätta till måttliga vikter med många repetitioner ger BODYPUMP dig en total kroppsträning. Det kommer att bränna upp till 540 kalorier**. Instruktörer kommer att coacha dig genom de vetenskapligt understödda rörelserna och teknikerna som pumpar ut uppmuntran, motivation och fantastisk musik – vilket hjälper dig att uppnå mycket mer än på egen hand! Du kommer att lämna klassen och känna dig utmanad och motiverad, redo att komma tillbaka för mer. BODYPUMP finns som antingen 55, 45 eller 30 minuters träningspass.

Boka pass

Les Mills Core

CORE™ är en funktionell klass som stärker mage, rygg och rumpa. Vi jobbar med motstånd i form av gummiband vilket gör det möjligt att anpassa belastningen och samtidigt utmana kroppen maximalt.

Boka pass

Les Mills Grit Strength

GRIT STRENGTH™ är designat för att bygga upp din muskelstyrka. Här använder du skivstång, viktplatta och steplåda för att öka träningseffekten. Musik och rörelser ger dig effektiv träning som förbättrar din syreupptagning, styrka och uthållighet. 
Prestera fortare på en högre nivå, med GRIT™ STRENGTH.

Boka pass

Les Mills Sprint

SPRINT™ är högintensiv konditionsträning (HIIT) där du använder cykeln som redskap. Kraft, styrka och hastighet och ger dig maximalt resultat med minimal belastning på leder och ligament.

Boka pass

Les Mills Strength Development

STRENGTH DEVELOPMENT™ – bygg styrka, utveckla din teknik och träna kraftfullt!

I den här styrkeklassen jobbar du i din egen takt med tyngre vikter och färre repetitioner vilket skiljer klassen från Les Mills BODYPUMP där du jobbar i takt till musiken, med lättare vikter och många repetitioner. Vi tränar progressivt och börjar med en basvikt för att sedan öka vikten för varje set.

Les Mills STRENGTH DEVELOPMENT passar alla, oavsett om du har erfarenhet av styrketräning eller inte.

Virtuell träning

Träna gruppträning från tidig morgon till sen kväll! Förutom våra instruktörsledda klasser har vi även ett brett gruppträningsutbud med virtuella klasser. På storbildskärm både i vår stora gruppträningssal och i cykelsalen visas allt från Bodypump till The Trip. Proffsiga instruktörer leder och peppar dig, alla klasser är på engelska. Du bokar de virtuella klasserna som övrig gruppträning, här på webben eller i vår app.

Virtuella klasser

Virtual Les Mills Barre

LES MILLS BARRE™ är 30 minuter balettinspirerad träning som hjälper dig att forma och stärka hela kroppen. Fokus ligger på de muskler som ger kroppen dess stabilitet och styrka. Lättare vikter används som redskap istället för den traditionella stången.

Boka pass

Virtual Les Mills Bodycombat

Bodycombat är en intervallklass. Med tekniker från karate, taekwondo, capoeira, boxning och muay thai utmanar du en fantasimotståndare. En klass med mycket kraft och energi!

Boka pass

Virtual Les Mills Bodybalance

Bodybalance är en yogainspirerad klass med inriktning på både kropp och själ. Tränar balans, hållning, rörlighet, styrka och avspänning. Regelbunden träning av Body­balance ger dig en ökad känsla av koncentration och närvaro samt en förbättrad koordination och balans. Bodybalance kan lära dig spänna av och kontrollera stressen. Träningen sker till lugn och harmonisk musik.

Boka pass

Virtual Les Mills Bodypump

Styrketräning i grupp till musik. Speciella reglerbara skivstänger, motiverande musik och effektiva övningar ger dig uthållighetsstyrka – enkelt och roligt!

Boka pass

Virtual Les Mills Core

Ett funktionellt och effektivt core­program som stärker mage, rygg och rumpa. Vi jobbar med motstånd i form av gummiband vilket gör det möjligt att anpassa belastningen och samtidigt utmana kroppen maximalt.

Boka pass

Virtual Les Mills Dance

LES MILLS DANCE™ är ett 45-minuters klass där varje klass innehåller 10 fristående låtar som var och en introducerar ny koreografi. Klassen är indelad i tre konditionstoppar, en uppvärmning och en nedvarvning. Les Mills Dance kombinerar olika dansstilar och sköna moves med den senaste musiken, allt för optimal dansglädje.

Boka pass

Virtual Les Mills RPM

RPM är en cykelklass med utmanande konditionsträning som använder backar och sprinter för att bränna kalorier och förbättra konditionen. Klassen finns tillgänglig i 30- eller 50-minutersformat. Med hjälp av inspirerande musik kommer du att ta dig an branta backar, intensiva sprintar och raksträckor. I RPM jobbar du och dina medcyklister i intervaller. Genom att upprepa växlingarna mellan hög och låg intensitet kommer du att förbättra din kondition och uthållighet.

Boka pass

Virtual Les Mills Sprint

Högintensiv konditionsträning (HIIT) där du använder cykeln som redskap. Kraft, styrka och hastighet och ger dig maximalt resultat med minimal belastning på leder och ligament.

Boka pass

Virtual Les Mills The Trip

THE TRIP™ är en unik fusion av träning, teknologi och utmaning. En virtuell 3D-värld där musik och miljö är synkat till perfektion för att ge en helt ny dimension till din konditionsträning.

Boka pass

Yoga

Upplev harmoni och balans i vår vackra yogastudio i Hälsomagasinet Lusthuset. En fantastisk plats för alla sinnen!

Träna hemma

Vår hemmaträning är ett utmärkt alternativ när du vill träna med oss där du är – hemma, i sommarstugan eller kanske på resande fot. Du hittar över 100 klasser effektiva klasser att välja bland, antingen i vår app eller via länken nedan. Du loggar in med inloggningsuppgifterna till ditt Mywellnesskonto.

Ta första steget mot ett hälsosammare liv

Med stor omsorg, bred kunskap och genuint engagemang vägleder vi dig som vill förändra din livsstil.