Skip to main content

Yoga Nyköping

Yogastudio

Varmt välkommen till vår vackra yogastudio i Hälsomagasinet Lusthuset – en fantastisk plats för alla sinnen!

Upplev harmoni och yoga i vår vackra studio

I vår vackra yogastudio önskar vi att du ska känna dig som hemma och bara vara dig själv. Vi välkomnar både dig som är erfaren yogi och dig som vill prova yoga för första gången. Här finns yoga för alla.

Varmt välkommen att yoga med oss och möta dig själv en stund.

Våra yogaklasser

Restorative yoga

En stund i stillhet för återhämtning och balans. Under denna klass använder vi bolster, filtar, block och ögonpåsar för att bygga upp positioner så att du ligger bekvämt, känner dig inbäddad och kan slappna av i hela kroppen. Vi stannar i varje position i upp till 20 minuter. Yogaläraren går runt och hjälper dig att rätta till hjälpmedlen för att ge kroppen rätt stöd. Fokus ligger på att skapa förutsättningar för att slappna av ytterligare. Restorative yoga främjar lägre stressnivåer, stöttar kroppens självläkande mekanismer och ett tillstånd av djup avslappning och bättre sömn.

Boka pass

Viryayoga

Virya betyder kraft, energi och entusiasm och det precis det vi vill att du som utövare ska känna när du går från klassen. Viryayoga är säker, rolig, givande och systematisk och är en dynamisk yoga där vi jobbar igenom hela kroppen. En klass innehåller 10 moduler vilka är: uppvärmning, solhälsningar, stående, balanser, armbalanser & mage, höftöppnare, bakåtböjningar, framåtfällningar, avslutande och till sist vila.

Rörelserna känner du igen mellan olika tillfällen, men fokus varierar från gång till gång. Varmt välkommen till en rolig och energigivande yogastund!

Boka pass

Virya aware

Virya aware är en lugnare viryaklass med fokus på återhämtning, andning, närvaro och medvetenhet. Tempot är långsamt och klassen är inte lika fysiskt utmanande som en vanlig viryayogaklass. De 10 modulerna är representerade men utförs lugnare och kan anpassas efter vad kroppen tillåter just idag. Varmt välkommen till en lugn yogaklass där du förhoppningsvis får en paus från dagens övriga åtaganden.

Boka pass

Yinyoga

En lugn och meditativ yogaform. Genom att stanna länge i positionerna kommer vi åt kroppens inre delar såsom bindväv, leder, skelett och inre organ.

Yinyoga är enkel att utföra och passar alla. Med hjälp av olika hjälpmedel som till exempel block, filtar och bolster anpassas positionerna efter varje individs förutsättningar.

Yinyoga bidrar till ökad rörlighet, balans och medveten närvaro.

Boka pass

Blow out

En resa i tre delar som startar i explosiv träning, övergår i nedvarvande rörelser och avslutas i total stillhet. Första delen består av högintensiv intervallträning, andra delen av yoga och andning, och slutligen aktiv vila och liggande meditation. Det hela vävs samman av noggrant utvald musik. All praktik sker med egen kroppsvikt och barfota på yogamatta.

Boka pass

Morgon flow yoga

En mjuk yogaklass där du får känna in och väcka din kropp samt få igång blodcirkulationen på morgonen. Den här klassen är för dig som vill förbereda din kropp och ditt sinne inför dagen.

Boka pass

Yin Flow

Denna klass är en kombination av stillhet och rörelse där flödande yoga möter lugn och stillsam yinyoga. Vi rör oss mjukt och intuitivt, öppnar upp kroppen och utforskar passiva positioner som sedan övergår till långsamma och mjuka rörelser.

Boka pass

After Work Yoga

Välkomna helgen med skön och avkopplade AW YOGA i yogastudio Lusthuset. Under 45 minuter guidar Aiste dig genom en mix av olika yogaformer. Klassen avslutas med en skön vila som hjälper dig att skapa lugn och harmoni i kropp och sinne.

Boka pass

Ta första steget mot ett hälsosammare liv

Med stor omsorg, bred kunskap och genuint engagemang vägleder vi dig som vill förändra din livsstil.