Skip to main content

Individuell träning

Med två toppmoderna gym och ett stort utbud av utrustning ger vi dig alla möjligheter till effektiv och variationsrik träning.

Styrketräning

Vi har valt vår träningsutrustning med stor omsorg. Den exklusiva utrustningen från marknadsledande Technogym är noggrant utvald för att ge dig bästa möjliga träningsupplevelse när det gäller kvalitet, användarvänlighet och design. 

Oavsett om du vill bli starkare i din golfsving, forma din kropp eller stärka hållningen för långa arbetsdagar så finns utrustningen du behöver.

Kondition

Med vårt breda utbud av konditionsutrustning ger vi dig oändliga träningsmöjligheter. Här finns allt du kan önska – löpband, trappmaskiner, crosstrainers, roddmaskiner, stakmaskiner, cyklar och Echo bikes.

Upptäck Sessions – din egen personlig tränare som guidar dig genom hela träningspasset, Routines – HIIT-pass som pushar dig till max och Outdoors – en maratontur eller en joggingtur i fantastiska utomhusmiljöer världen över!

Biocircuit

Biocircuit är en unik cirkelträning med både kondition och styrka på bara 30 minuter. Med flera olika program passar träningen alla – både dig som behöver mjukstarta och dig som vill ha en riktig genomkörare. Enkelt, engagerande och väldigt effektivt!

  • Ingen onödig väntetid mellan övningarna
  • Ingen tid att passa, träna när du kan
  • Vid första tillfället får du hjälp av en av våra personliga tränare som skapar ett personligt träningsprogram
  • Maskinerna ställer automatiskt in sig efter dig varje gång du tränar

Biostrength

Vår senaste utrustning Biostrength tar styrketräning till en helt ny nivå. Maskinerna som är utrustade med artificiell intelligens ger mer precision och upp till 30% bättre resultat!

Vill du ha en personlig visning av Biostrength? Kontakta vår reception för att boka tid med en av våra personliga tränare.

  • Personligt anpassade program
  • Position och motstånd justeras automatiskt
  • Maskinerna vägleder och anpassar träningen allt eftersom du blir starkare
  • Du får direkt feedback på din prestation
  • Utmana dig själv med bland annat drop set, pyramidträning och super slow

Ta första steget mot ett hälsosammare liv

Med stor omsorg, bred kunskap och genuint engagemang vägleder vi dig som vill förändra din livsstil.